Mine beste innpakningstips

Hei dere og god søndag

Tenk at det allerede er tredje søndag i advent, og bare 11 dager igjen til julaften. Jeg synes alltid at desember går fort, men jeg trodde at dagene skulle gå litt saktere i år siden jeg ikke er student lenger. Uansett, så ligger jeg godt an med forberedelsene før jul. I går lagde jeg hjemmelagde fløtekarameller og noen fantastiske marsipankuler som jeg tenkte å dele oppskrift med dere i neste uke. Julegavene er handlet inn, og jeg er nesten ferdig med å pakke inn. Derfor tenkte jeg å dele noen tips med dere.

Mine beste tips

🎁 Nøytralt innpakningspapir. Jeg foretrekker innpakningspapir som er litt nøytralt uten nisser eller andre figurer på. Jeg pleier å kjøpe litt forskjellige som matcher, og kan anbefale å sjekke ut bokhandler, Nille og Panduro. I år falt jeg for et mørkeblått papir med gullstjerner fra Nille.

🎁 Pynt! Jeg elsker å pynte pakkene mine med små julekuler, bjeller, Candy canes osv. Man finner mye fint på butikker som Søstrene Grene, TGR, Nille og Upstairs. Man kan også pynte med granbar eller tørkede appelsinskiver.

🎁 Pakker som ikke er firkantede. Jeg synes alltid at pakker som ikke er firkantede er et mareritt å pakke inn. Tidligere har jeg kjøpt små bokser på Søstrene Grene til rundt 20 kr og lagt gavene oppi. Dette er også supert hvis man skal gi bort flere små ting. Nylig så jeg også et tips på Tiktok hvor man lager sin egen gavepose, og jeg synes det funket bra. Hvis gaven er rund, synes jeg det er stilig å pakke det inn som et drops.

🎁 Silkebånd. Jeg foretrekker å bruke silkebånd i stedet for vanlig bånd. Føler pakkene ser mer eksklusive ut da, og pynten synes også mye bedre. Jeg kjøper ofte på Søstrene Grene, men de har også mye fint på Panduro.

Hva er deres beste tips for å pakke inn gaver?

Liker

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Men alltså så fint! Älskar sådana här inlägg. Tack snälla för inspirationen!!

nouw.com/agnesmathilda
Annedahl
Annedahl,
Så hyggelig å høre at du likte innlegget 🥰
nouw.com/annedahl