Mine planer denne uken

Ny uke og mandag. Denne helgen gikk så altfor fort, men jeg gjorde veldig mye koselig også. På fredag spiste vi middag med onkelen min som bor i Molde. Hadde ikke sett han siden i høst, så det var hyggelig. På lørdag hadde vi en liten reunion med vennegjengen fra bachelor, og det var veldig koselig å se de som ikke fortsatte på master med en gang igjen. Vi skulle egentlig dra ut, men det ble så sent før vi dro fra vorset, så jeg og to venninner endte på McDonalds i stedet. Chicken McNuggets fristet så mye mer enn de lange køene på utestedene.

Jeg har litt lite motivasjon om dagen, og synes det er vanskelig å vite hva jeg skal blogge om. Kommenter gjerne under hvis dere har noen ønsker til blogginnlegg! Tenkte jeg skulle starte blogguken med å fortelle litt om planene mine denne uken.

Mandag: I dag har jeg vært på skolen hvor jeg hovedsakelig har jobbet med programmering. Hadde også en rask veiledning med foreleseren i "Research methodology". Heldigvis likte han idéene våre, og kom også med noen gode innspill. Nå er jeg hjemme og det er snart klart for tomatsuppe og bruchetta til middag. Senere blir det vafler og programmering. Det er jo den internasjonale vaffeldagen i dag!

Tirsdag: I morgen skal jeg og kjæresten en tur i banken på morgenen. Vi skal jo flytte sammen i juni, og vi tenkte derfor at det er smart å ha en felles konto som vi kan sette over penger til regninger og ha et felles matkort. Etter møtet tenker jeg kanskje at jeg tar en tur på trening før jeg drar på skolen. Vi får også en ny innlevering i morgen, så kommer til å sitte litt etter forelesning for å jobbe med den.

Onsdag: Onsdag er egentlig den eneste dagen i uken hvor jeg kan bestemme litt selv siden jeg ikke har noen forelesninger. Denne uken skal vi jobbe med et gruppeprosjekt som skal leveres om to uker. Kan hende jeg drar og trener etterpå hvis vi ikke blir sittende altfor lenge.

Torsdag: På torsdag skal jeg møte storesøsteren min før forelesning på Joe and the juice. Er en stund siden jeg har sett henne så det blir veldig hyggelig. Etter det har jeg seks timer med forelesning i strekk. Etter skolen kan det hende jeg tar en tur på jobb siden vi skal ha fest.

Fredag: På fredag skal jeg på jobb. Jeg elsker at jobbdagen min er på fredager i stedet for mandag slik som i høst. Alle er i godt humør siden det snart er helg, maten i kantinen er alltid god på fredager, og vi har ofte litt godteri stående. Etter jobb tenkte jeg og kjæresten å dra for å se Dumbo på kino. Kanskje spise litt først.

Lørdag: På lørdag skal jeg kanskje på skolen for å jobbe med innleveringen i "Research methodology. Den skal ikke leveres før i starten av mai, men vi ønsker å komme godt i gang sånn at det ikke blir så veldig stress på slutten. På kvelden skal jeg i bursdag til to venninner i klassen.

Søndag: Søndag er egentlig en dag jeg elsker å være hjemme og bare slappe av, men denne søndagen skal vi til Nesodden. Nevøen til kjæresten min fyller nemlig 7 år, og det må jo selvfølgelig feires.

Hva er deres planer for uken?

Liker

Kommentarer

fluffandberries
fluffandberries,
ønsker den en finfin uke!:)
nouw.com/fluffandberries
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 God helg 😊
nouw.com/annedahl
susannem
susannem,
Så fine planer du har, her er det kun jobbing som står på planen 😃
nouw.com/susannem
Annedahl
Annedahl,
Håper du har hatt en fin uke 😊 God helg <3
nouw.com/annedahl