New week

Hei dere

Håper dere har hatt en fantastisk påskeferie, enten dere har slappet av hjemme, vært på fjellet eller i utlandet. Jeg har vært hjemme hele påsken, og det har vært en god blanding av jobb, skolearbeid, avslapping og litt kvalitetstid med venner og familie. Nå venter en ny uke som består av forberedelser til eksamen, innleveringer og informasjonsmøte med utbygger. Tenk at det bare er 50 dager igjen til vi flytter! Det begynner virkelig å gå opp for meg nå, og jeg gleder meg veldig.

I går satt vi inne mesteparten av dagen og jobbet med programmering. Det nærmer seg både innlevering og eksamen i det faget, så det var greit å få litt hjelp. Etter middag fikk vi lyst til å gå en tur siden vi ikke hadde vært ute i det fine været ennå. Vi endte med å gå til Vettakollen. Ble en tur på 1 time og tre kvarter, og det var så deilig å bevege seg litt. Det er verken veldig langt eller særlig bratt opp dit, men utsikten er helt nydelig på toppen.

Fikk også spist opp siste rest av påskeegget på toppen

Hvis du går til venstre når du kommer ned fra Vettakollen i stedet for å gå tilbake til t-banen, kommer du til Bånntjern. Her gikk vi ofte tur da jeg gikk på barneskolen

Hva er deres planer for uken som kommer?

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Så fine bilder! ☺️ ser ut som en kjempe fin tur!!😁
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 Er en veldig fin tur, som er akkurat passe lang 😊
nouw.com/annedahl