On my wishlist right now

Jeg trodde egentlig at dette innlegget hadde blitt publisert i går, men jeg oppdaget i dag tidlig at det ikke var publisert. Ikke helt sikker på hva som gikk galt, men det er ikke så farlig heller. Det ble i hvertfall enklere for meg å finne ut hva jeg skulle blogge om i dag.

I dag tenkte jeg å vise dere syv ting jeg har på ønskelisten min om dagen. Jeg synes det er så utrolig mye fint i butikkene om dagen, både på salg og nyheter. Kollasjen minner kanskje ikke så mye om vinter og snø, men jeg lengter sånn etter vår og sommer. Jeg klikket faktisk hjem en sommerkjole i går, men jeg glemte å ta den med i kollasjen, så dere får heller se den på antrekksbilder til sommeren. Jeg vil si at de fleste tingene under er veldig typisk meg, bort fra én ting. Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg noen sinne skulle ønske meg noe med leopardmønster, men det har visst sneket med seg en omslagskjole i nettopp dette mønsteret. Jeg elsker omslagskjoler, og jeg har den samme kjolen i et annet mønster som jeg elsker!

1. Øredobber fra Jane Kønig / 2. Omslagskjole fra H&M HER / 3. Høye hæler fra Sam Edelman / 4. Sneakers fra Nike HER / 5. Deksel fra Ideal of Sweden HER / 6. Jakke fra Vila HER / 7. Highlighter fra Anastasia Beverly hills HER

Ha en kjempefin onsdag videre!

Liker

Kommentarer

siljeroos
siljeroos,
Jakka og skoa var elsk 😃
nouw.com/siljeroos