Ønskeliste til bursdag

Hei dere

Er dere klare for en ny uke? Denne uken er det ikke så mye som skjer, bortsett fra en innlevering på onsdag og reunion med folk fra bachelor på lørdag. Ellers har jeg lyst til å gjøre en bedre innsats på bloggen enn det jeg gjorde forrige uke, og gjerne trene litt. Er det noe dere har lyst til å lese om på bloggen?

Den 4.april fyller jeg 23 år, og i den anledning tenkte jeg å dele ønskelisten min med dere. Jeg synes det blir vanskeligere for hvert år å lage ønskeliste, men jeg kom til slutt på noen ting. Selv om jeg blir 23 år, vil pappa fortsatt ha ønskeliste, så den ligger nå printet ut på skrivebordet til han kommer hjem fra hytta. Jeg har bevisst prøvd å finne ting som er til meg og ikke til leiligheten. Delvis fordi vi ikke har plass til mer her hjemme før vi overtar leiligheten i juni, og delvis fordi jeg hadde lyst til å ønske meg ting som var til meg og ikke leiligheten. Blir selvfølgelig glad for gaver til leiligheten også da.

"Beautiful world"-smykke fra ByBiehl: Dette smykket har jeg egentlig hatt lyst på i et par år nå, men jeg har aldri satt det på ønskelisten min. Jeg synes det er helt nydelig, og det passer bra siden jeg elsker å reise.

"Si Fiori"-parfyme fra Giorgio Armani: Jeg har veldig lyst på en ny parfyme, og denne likte jeg veldig godt.

Sneakers fra Nike: Jeg trenger noen sneakers som er gode å gå i og som samtidig er fine. Perfekt å ta med til Italia i sommer siden det blir en del gåing.

Kjempegodt av Ida Gran Jansen: Aldri feil med noen nye oppskrifter. Jeg har prøvd ut flere av oppskriftene på bloggen til Ida, og fikk veldig lyst på boken.

Highlighter fra Anastasia i fargen Amrezy: Jeg har brukt den samme highlighteren ganske lenge nå, så jeg har lyst til å prøve en ny. Denne fra Anastasia ser kjempefin ut.

Foreo Luna play: Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut produktene til Foreo, men synes produktene er litt dyre. Derfor har jeg lyst til å teste ut denne lille saken som visstnok skal være en perfekt introduksjon til produktene.

Steamer fra Steamery Stockholm: Jeg er ikke så glad i å stryke klær, og det er faktisk kjæresten min som ender opp med å ta med mine plagg når han skal stryke skjortene sine. Har hørt mye positivt om denne steameren, så hadde vært gøy å teste ut.

Deksel i fargen "Carrera gold": Jeg begynner å bli litt lei av dekselet jeg har på mobilen nå, så jeg ønsker meg et nytt. Dette i marmor fra Ideal of Sweden passer veldig godt til meg.

Ønsker dere alle en kjempefin mandag!

Liker

Kommentarer

licela
licela,
ha en fin uke videre <33
nouw.com/licela
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 God helg <3
nouw.com/annedahl