Oppskrift: Bønnedillas

Hei

I dag tenkte jeg å dele oppskriften på bønnedillas, som jeg viste bilder av i "Matdagboken" for et par uker siden. Dette er en middag vi lager nesten hver uke, og det har virkelig blitt en av de store favorittene her hjemme. Superenkelt å lage, ikke så altfor mange ingredienser og veldig godt.

Du trenger (2 personer):

3-4 fullkornstortillalefser 1 rødløk 1 tomat Litt rød paprika 1 avokado 1 pakke kidneybønner Revet ost Lime 0.5 dl vann tacokrydder Rømme

Fremgangsmåte:

Hakk løk, tomat og paprika i mindre biter Skyll kidneybønnene i et dørslag og stek de avrente bønnene sammen med grønnsakene i litt olje. Tilsett litt tacokrydder og vann Mos avokadoen med en stavmikser og tilsett saften fra en halv lime, salt og pepper Smør avokadomosen utover en tortillalefse og legg bønnefyllet utover den ene halvdelen. Strø på litt revet ost Brett over den delen av lefsen hvor du ikke har fyll og stek til tortillalefsen er gylden på begge sidene i en tørr stekepanne Skjær bønnedillasen i tre biter og server med rømme og hjemmelaget tomatsalsa (Oppskrift HER)

Liker

Kommentarer