Oppskrift: Chiapudding med jordbærsaus

Forrige uke lagde jeg en frokost som jeg ikke hadde laget på en god stund, nemlig chiapudding. Det er kanskje verdens mest geniale frokost, siden man lager den kvelden før! Det eneste man trenger å gjøre når man står opp nesten morgen er å ta på topping. Denne gangen lagde jeg en slags saus til med jordbær og appelsinjuice, så det tok noen minutter ekstra. Jeg syntes det ble veldig godt og kommer garantert til å lage dette oftere.

Dette trenger du til 1 glass:

❤️ 3 ss chiafrø ❤️ 1,5 dl havremelk ❤️ 1 ss honning ❤️ Jordbær ❤️ Appelsinjuice ❤️ Topping (jeg brukte friske bringebær, kokosflak og cacao nibs)

Slik gjør du:

Ha chiafrøene i et glass. Tilsett melk og honning. Rør godt. Rør godt rundt av og til i en time slik at chiafrøene blander seg godt etter hvert som frøene begynner å svelle. Sett glassene i kjøleskapet til dagen etter.

Dagen etter tiner du jordbær. Tilsett litt appelsinjuice og mos med stavmikser. Sausen min ble litt for flytende, så neste gang tror jeg at jeg skal være mer forsiktig med appelsinjuicen. Ta chiapuddingen ut av kjøleskapet og hell jordbærsausen over. Dryss på ønsket topping til slutt.

Hva er deres favorittfrokost?

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Veldig enig i at dette er tidenes letteste frokost – men samtidig såå digg 😃
nouw.com/susannem
Annedahl
Annedahl,
Ja, virkelig en perfekt frokost for de som liker å sove litt lenger i stedet for å spise frokost før man drar 😊 Hehe
nouw.com/annedahl
dks
dks,
Oi, nam 😍 Det så skikkelig godt ut! Takk for tipset 😊 Jeg er glad i rundstykker med potetsalat, sprøstekt løk og sylteagurk. Haha!
nouw.com/dks
Annedahl
Annedahl,
Glad du likte innlegget 😊 Haha det er en kombinasjon jeg aldri har prøvd 😋
nouw.com/annedahl