Oppskrift: Coco crunch

For litt siden var jeg på Smoothie exchange og kjøpte min faste acai cacao crunch, og fikk lyst til å prøve "Coco crunch"-kulene deres. De var supergode og den perfekte snacksen. Dessverre er prisen nokså stiv for en kule, så jeg bestemte meg for å sjekke om jeg ikke fant en oppskrift så jeg kunne lage det selv. Jeg fulgte oppskriften til "Det søte liv" og de ble utrolig gode! Perfekt å ha liggende i kjøleskapet når man blir fysen på noe godt!

Dette trenger du (20 kuler):

❤️ 200 gram havregryn ❤️ 40 gram kakaopulver ❤️50 gram kokosmasse ❤️1 ts kaffepulver ❤️1 ts vaniljesukker ❤️1 dl smeltet kokosolje ❤️ 1 dl lønnesirup ❤️ 80 gram spiret bokhvete (fås kjøpt på helsekostbutikker) ❤️ Litt maldonsalt

Fremgangsmåte

Putt havregryn i en food processor og kjør den til du får et grovt mandelmel. Tilsett kakaopulver, kokosmasse, kaffepulver, vaniljesukker og maldonsalt. Smelt kokosoljen i en kjele. Tilsett lønnesirup og smeltet kokosolje til du har en bløt masse. Kna inn spiret bokhvete i blandingen. Form 20 små kuler og rull dem deretter i kokos. Sett de i kjøleskapet i ca. en time så de blir litt fastere før du skal spise de.

❤️

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Så utrolig gode de så ut! 😃 Dette skal prøves ut en dag 😊

nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Veldig gode og enkle å lage 😊
nouw.com/annedahl