Oslotips: Vettakollen

Hei dere

Det ble dessverre dårlig med blogging forrige uke. Jeg startet jo i ny jobb forrige mandag, og jobbet da til klokken 16 hver dag frem til fredag. I tillegg var jeg opptatt etter jobb flere av dagene, så tiden strakk rett og slett ikke til. Det er heller ikke bare-bare å sette seg inn i nye rutiner, arbeidsoppgaver osv, så jeg har vært supersliten når jeg har kommet hjem.

Men nok om det... Jeg tenkte å starte en ny spalte her på bloggen, som jeg tenkte å kalle "Oslotips". Her tenkte jeg å dele ulike tips, som for eksempel ting man kan gjøre eller restauranter og kaféer som jeg anbefaler. Kommer nok ikke til å bli oppdateringer hver uke, men rett og slett når jeg har noen tips og dele. Hva synes dere?

Første tips ut er helt gratis(med unntak av en tbane-billett) og her kombinerer man fin utsikt med litt trening. Jeg og kjæresten har vært her flere ganger, og det er en ganske passe tur. Ikke så altfor langt, enkel å gå og man er greit sliten når man er hjemme igjen. Her kan man fint velge om man vil gå sakte, gå fort eller ganske jogge/løpe. Utsikten på toppen er som dere ser helt nydelig!

Vi bor ikke så langt unna, så vi pleier å varme opp med å gå hele veien, noe vi bruker 20-30 minutter på. Ellers kan man ta Frognerseterbanen(linje 1) til Vettakollen og gå derfra. Vi brukte "Google maps" første gangen vi var der, som er til god hjelp i starten. Etterhvert ser man ganske tydelig hvor stien er. Hvis du tar turen i helgen, møter du garantert på noen som skal samme vei! Samtidig så er det ikke slik at man må gå i kø for å komme oppover. Hvis man går til venstre når man kommer ned fra toppen og går litt innover på stien, kommer man til Båntjern hvor det også er helt nydelig.

Har noen av dere vært på Vettakollen før?

  • Tips

Liker

Kommentarer