Our christmas tree

Hei dere ♥️

Nå er det bare to små dager igjen til julaften, og nå har jeg endelig juleferie! Vært litt dårlig med oppdateringer den siste uken, men det har vært ganske så hektisk. Hadde siste eksamen på tirsdag, og på kvelden var det duket for eksamensfest med klassen. Hadde heldigvis lite planer på onsdagen bortsett fra en lunsj og besøk på kvelden, så fikk slappet av litt. Torsdag var jeg på jobb og julegrøt hos en god venninne og i går var jeg på jobb og hos storesøsteren min med resten av familien. Nå skal vi snart til noen venner av familien på middag, så jeg burde egentlig stelle meg, men jeg har så lyst til å dele bilder av juletreet med dere🎄

Vi gikk for edelgran i år også, som vi kjøpte ved bensinstasjonen nedenfor her. Perfekt siden pappa og kjæresten bar det hjem, så vi slapp å få det inn i bilen. Jeg synes treet er helt perfekt om jeg får si det selv, og jeg elsker å sitte og se på det. Nå har det også kommet en del pakker under treet, og det er vilt mange selv om vi bare er tre personer.

Vi har ganske mye forskjellig pynt, og jeg synes det er så koselig å ha julepynt med litt historie. Jeg elsker å kjøpe julepynt når jeg er ute og reiser. Denne kulen er min favoritt. Den fant vi i en bitteliten butikk i Paris like ved Sacre Coeur. Synes den er så fin! 😍

Dette søte pepperkakehuset tror jeg at jeg fikk i julekalenderen en gang for en del år siden.

Denne julekulen er fra Amsterdam som dere ser. Der hadde de en kjempesøt butikk med kun julepynt, som var åpen hele tiden. Virkelig himmelen for en juleelsker som meg! Angrer litt på at jeg ikke kjøpte flere julekuler siden de hadde så mange fine.

Juledromedaren fra Dubai må jo selvfølgelig med. Denne fikk jeg i julekalenderen i 2006 etter at mamma og pappa hadde vært i Dubai.

Og selvfølgelig en liten julekopp fra Starbucks.

Har dere pyntet juletre ennå?

Liker

Kommentarer