Our Wedding venue

Hei dere

For to uker siden var vi i Gøteborg for å se på to lokaler til bryllupet vårt, and guess what? Vi fant drømmelokalet vårt og har nå bestemt dato! Dette lokalet har virkelig alt vi så etter, og det føltes riktig med en gang. Stedet ligger 15 minutter utenfor Gøteborg, så det er ganske greit å komme seg dit noe som var et stort pluss. I tillegg er det overnattingsmuligheter til alle gjestene, og alle rommene er nylig pusset opp.

Over ser dere hovedbygningen hvor det er to flotte saler hvor man kan feire og et barområde. Alle gjesterommene er i andre bygg som er rundt. Bryllupssuiten ligger nede ved vannet og skal pusses opp til neste år.

Det er en stor terrasse hvor man ser ut over Landvettersjøen, og det er faktisk her vi tenker å ha vielsen vår. Perfekt å sette opp stoler og blomsterbue her. Krysser bare fingrene for at vi er heldige med været!

Man kan også ha vielsen nede på gressplenen, men vi syntes veien ned dit var litt kronglete, og det er ofte litt upraktisk med høye hæler i gresset. Er jo akkurat samme utsikt fra terrassen.

Hvis været ikke er på vår side kan man også ha vielsen i den ene salen som er på bildet over. Da blir selvfølgelig møblene over erstattet med vanlige stoler. Synes absolutt at dette er et godt alternativ for vielse hvis himmelen skulle åpne seg. Dette var noe vi syntes var viktig når vi skulle finne lokale. Det andre stedet vi besøkte hadde ikke et like fint alternativ til innendørs vielse. I salen som er avbildet over kan man også flytte festen til etter middag noe jeg ser for meg at er veldig koselig med de store glassvinduene.

I salen på bildet over er der man har middagen. Et helt fantastisk rom hvor man har mer enn nok plass og nydelig utsikt. Salen er faktisk litt større enn på bildet her. Herregården har også en tredje sal en etasje ned hvor vi kanskje tenker å ha grillaften på fredagen.

Tenk at om litt under to år står vi akkurat her og sier JA!

❤️

Liker

Kommentarer

artibus
artibus,
Men åh så fantatsikt vackert!!😍❤️
nouw.com/artibus
Annedahl
Annedahl,
Ja, det er helt nydelig der!
nouw.com/annedahl
LoneBruKjaer
LoneBruKjaer,
Helt perfekt location! <3
nouw.com/lonebrukjaer
Annedahl
Annedahl,
Ja, tror det blir akkurat slik vi ønsker 😍❤️
nouw.com/annedahl