PEARLS

Hei og god tirsdag!

Først må jeg takke alle som har vært innom bloggen min det siste døgnet. Det er så koselig at dere liker innleggene mine og legger igjen kommentarer. Jeg leser alle sammen og prøver å svare så fort jeg kan.

I går hadde jeg en skikkelig blåmandag, til. Jeg hadde sovet ganske dårlig, og måtte tidlig opp for å bli ferdig med en innlevering som skulle leveres i dag sammen med gruppen. Jeg skulle egentlig ha forelesning til 19:45, siden den ene forelesningen vår ble flyttet, men da klokken nærmet seg 16 måtte jeg bare kapitulere og dra hjem. Jeg hadde virkelig null energi for å være der fire timer til, så jeg hadde mest sannsynlig ikke klart å få noe ut av forelesningen uansett. Fikk snap fra noen i klassen om at det bare var fire personer som hadde møtt opp. På veien hjem stoppet jeg innom Daisy på Vinderen og kjøpte meg en hårspenne. Jeg har sett disse perlespennene på x antall bloggere og instagrammere den siste tiden, og fikk lyst til å sjekke om denne trenden passer meg.

Den kostet 129,- og fantes i både gull og sølv. Jeg har inntrykk av at disse spennene med perler ofte koster mer enn det jeg betalte, så jeg er veldig fornøyd! Gleder meg veldig til å bruke den.

Ønsker dere en kjempefin tirsdag!

  • New in

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Så nydelig den var! Elsker perler, men det er virkelig ikke noe som kler meg i det hele tatt! ☺️ håper tirsdagen din er litt bedre <3
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 Litt usikker på om jeg kler det, men får se 😊
nouw.com/annedahl
coconuttie
coconuttie,
Åå den var kjempefin! 😍
nouw.com/coconuttie
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊
nouw.com/annedahl
Polarlykke
Polarlykke,
Perler er så fint 😍
nouw.com/polarlykke
Annedahl
Annedahl,
Ja, perler er veldig fint! 😊
nouw.com/annedahl
sarawiv
sarawiv,
Så kjempefin 😍😍
nouw.com/sarawiv
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊
nouw.com/annedahl