Review: Banana bright eye creme

I dag tenkte jeg å lage en liten anmeldelse av øyekremen jeg har brukt de siste to månedene. Jeg hadde hørt veldig mye skryt, og jeg tenkte nesten at den ikke kunne være så bra som alle snakket om. Jeg snakker selvfølgelig om Banana bright eye crème fra Ole Henriksen. Jeg fikk den til bursdagen min, så den er ikke sponset på noen som helst måte. Jeg har brukt den under øynene hver morgen før jeg tar på dagkrem, men jeg leste nå at man kan bruke den rundt hele øyet.

Beskrivelse av produktet:

"Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme er både hudpleie og make-up i ett! Øyekremen er inspirert av make-up artisters "must have" bananpulver. Denne sol-gule kremen inneholder spesielle pigmenter som rask lysner og fargekorrigerer øye området. Collagen boosten av C-vitamin strammer opp, reduserer fine linjer og mørke ringer, samt fukter i dybden. Ole Henriksen Truth Banana Bright øyekrem har en lett og luftig konsistens som gjør at sminken både legger seg lettere og at den sitter bedre på huden. Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme passer alle hudtyper. "

Min vurdering av "Banana bright eye creme" fra Ole Henriksen

+ Jeg synes at huden rundt øyepartiet er en del freshere og lysere enn hvis jeg glemmer å påføre den en morgen. Føler også at huden får bra med fuktighet.

+Lukter godt(lukter ikke banan)

+ Selv om krukken er ganske liten(15 ml), er den veldig drøy i bruk. Heldigvis, med tanke på den stive prisen. På bildet under ser du hvor mye jeg hadde igjen for ca. to uker siden!


- Prisen! Ikke så veldig budsjettvennlig pris akkurat, og jeg forstår godt hvis man velger å ikke kjøpe den når man ser at den lille krukken koster rundt 400 kr

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne kremen, og nå som jeg vet hvor drøy den er i bruk og at jeg synes den er bra, kommer jeg nok til å kjøpe den igjen når den blir tom.

Har dere lyst til at jeg skal lage flere slike innlegg?

Klem fra Anne

  • Beauty

Liker

Kommentarer

licela
licela,
elsker merket hans!
nouw.com/licela
Annedahl
Annedahl,
Har faktisk bare prøvd denne kremen, men har veldig lyst til å prøve mer 😊
nouw.com/annedahl