Shooting star hoops

Hei dere

Håper alt står bra til med dere og at dere holder dere friske. Her holder vi oss for det meste hjemme, men vi prøver å gå litt ut hver dag for å få litt frisk luft. I går tenkte vi å gå en tur i Botanisk hage siden det begynner å bli vår, men der var det dessverre stengt. Alt som skjer om dagen føles så uvirkelig, og jeg synes det er vanskelig å forholde seg til usikkerheten. Motivasjonen for å jobbe med masteroppgaven er nærmest lik null om dagen. Etter å ha gått på skole i snart 18 år i strekk begynte jeg endelig å skimte målstreken i det fjerne. Ikke bare har målstreken forskjøvet seg to måneder frem i tid, men jeg kjenner på følelsen av at jeg ikke vet hvordan jeg skal nå frem dit. Vi får jo ikke gjort de undersøkelsene vi hadde tenkt slik situasjonen er nå, og vi har foreløpig fått beskjed av veileder om å holde oss til den opprinnelige planen enn så lenge.

Men nok om det. Innlegget skulle egentlig handle om de nydelige øredobbene som jeg bestilte forrige uke. En jeg gikk i klassen med på videregående la ut en story på Instagram hvor hun viste frem noen smykker som hun hadde bestilt og at det var 30% på alt på nettsiden. Jeg hadde hørt om merket tidligere, men egentlig aldri tittet på hva de har. Jeg tok en tur innom nettsiden og fant noen søte øredobber som jeg bestilte.

Jeg tror jeg la inn bestillingen like før klokken 17, og rundt 18:30 ringte hun på og leverte pakken personlig. Sammen med esken lå det også et håndskrevet kort. For en kundeservice og takknemlighet. Det gjør det ekstra koselig å støtte små bedrifter i disse dager. Jeg tipper at jeg ikke er den eneste som har nettshoppet litt i det siste.

Øredobbene heter forresten "Shooting star hoops", men det ser ut til at de er utsolgt for øyeblikket. Anbefaler å ta en tur innom hjemmesiden HER. I dag får man 50% på alt i nettbutikken med koden "gratulerer" og hvis du bor i Oslo kan man få hjemlevering (Må bare skrive en kommentar om at man ønsker hjemlevering og hvis du bor i blokk burde man skrive telefonnummer, etasje og hva det står på ringeklokken).

Ønsker dere en kjempefin mandag videre ❤️

Liker

Kommentarer