Summer 2018: Recap

I morgen er det slutt på ferien(selv om jeg ikke har hatt så mye ferie i år), og klokken 15 skal jeg møte faddergruppen min for første gang. Det er merkelig hvor spent man blir før første skoledag, selv om man egentlig har gått på samme skole i tre år allerede. Men nå blir det litt annerledes siden vi blir delt inn i nye klasser. Heldigvis kjenner jeg noen andre som skal gå samme major som meg, og andre som skal gå i andre klasser, så jeg er uansett ikke alene. Siden sommerferien er over, tenkte jeg å ta en liten recap over hva som har skjedd i sommer.

Sommerens høydepunkt:

Kreta sammen med kjæresten min. En hel uke sammen med mannen jeg elsker på et superflott hotell. Kan man ønske seg noe mer? Ja, kanskje en uke til! Det var så deilig å nyte livet ved bassengkanten og stranden sammen med min kjære etter en travel periode med eksamener og jobbing.

Sommerens opptur:

Bli ferdig med bachelor! Jeg var veldig usikker på om jeg hadde stått i alle fag det siste semesteret, men heldigvis gikk det bra, og jeg er ferdig med 3 år på BI. Nå venter to år med master før jeg kan kalle meg Siviløkonom. Fikk også feiret med middag på Ruffino sammen med familien.

Sommerens nedtur:

Sommerens nedtur er at jeg ikke har fått nyte det fine været vi har hatt i sommer 100% siden jeg har jobbet ganske mye, og heller ikke vært så sosial som jeg skulle ønske. Heldigvis har jeg helt fantastiske kolleger og jeg trives virkelig i den nye jobben min, så alt i alt har sommeren vært veldig bra.

Sommerens bok:

Denne sommeren har jeg kun lest 2 bøker, og startet på en. Jeg likte veldig godt begge to, og det er bøker jeg lett anbefaler til andre.

Sommerens beste kjøp:

Tror det uten tvil må være denimskjørtet fra Samsøe Samsøe, som jeg kjøpte på salg etter å ha hatt lyst på det i flere måneder. Det har blitt mye brukt, og det har vært perfekt i det fine sommerværet vi har hatt i år.

Sommerens film:

Definitivt Mamma Mia: Here we go again! Selv om jeg har sett både Adrift og Midnight sun på kino i sommer, og en del andre filmer på netflix, trumfer Mamma Mia. Jeg så den sammen med mamma på premieren, som virkelig måtte holde seg fra å synge med på alle sangene.

Sommerens favorittsang:

Hmm... I sommer har jeg hørt veldig lite på musikk sammenlignet med tidligere år, hvertfall den typiske musikken man hører på når det er sommer. Det har gått en del i gamle slagere da, siden radioen like ved kontorpulten min alltid står på P4.

Sommerens antrekk:

Denne sommeren har jeg delt syv antrekksinnlegg med dere. Kommenter gjerne under hvilket antrekk som er din favoritt.

Hvordan har din sommer vært?

Liker

Kommentarer

Frida G Svensson,
Jag har precis hittat hit! Jag älskar din blogg! Wow vad snygga kläder du har på dig!
www.fridagsvensson.se
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk for koselig kommentar 😊
nouw.com/annedahl
mariereierth
mariereierth,
Så fine bilder!!:)
nouw.com/mariereierth
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊
nouw.com/annedahl