Summer 2019: Recap

I dag hadde jeg min første forelesning for i år, og starten på det siste året av masteren. Veldig rart å tenke på at jeg bare har ett år igjen av studiene. Forelesningen startet ikke før 14:00, så jeg sov lenge, spiste en god frokost og ryddet litt hjemme. En perfekt start på dagen! De første forelesningene er aldri spesielt spennende, da det stort sett er introduksjon til faget, men vi fikk bestilt airbnb og flybilletter til Berlin. Vi skal nemlig på studietur i september med det ene valgfaget.

Siden sommerferien er over, tenkte jeg å lage en oppsummering slik jeg lagde i fjor. Jeg har jo stort sett jobbet denne sommeren, men jeg føler samtidig at jeg har fått utnyttet den fritiden jeg har hatt veldig bra. Tenkte kanskje å lage et samleinnlegg med alle antrekkene fra i sommer senere.

Sommerens høydepunkt:

Sommerens høydepunkt var uten tvil å flytte inn i den nye leiligheten vår. Etter nesten tre år med venting, overtok vi leiligheten 12.juni og var klare for å flytte inn. Etter to måneder har vi endelig kommet ordentlig på plass, selv om det er noen småting som mangler fortsatt. Ting tar virkelig tid! Det er så deilig å ha et eget sted, og vi har allerede hatt flere middagsbesøk med både familie og venner.

Ellers var Italiaturen et stort høydepunkt. I løpet av 9 dager rakk vi å besøke Milano, Canelli, Genova, La Spezia, Cinque Terre, Montecatini Terme og Lucca. Det var hetebølge mens vi var der, så det var kanskje hakket for varmt til en sightseeingferie, men vi hadde det veldig fint.

I tillegg hadde jeg og Endre en veldig fin tur til Stavanger hvor vi gikk Preikestolen. Vi var utrolig heldige med været den dagen vi gikk, så turen var helt perfekt. Fikk også utforsket litt av Stavanger sentrum, og fant flere spisesteder jeg gjerne vil tilbake til.

Sommerens opptur:

At vi endelig fant lokale og dato for bryllupet. Siste helgen i juli dro vi til Sverige sammen med mamma og pappa for å se på to lokaler. Vi falt for det første, og har nå booket det. Det var utrolig deilig å endelig ha klart lokale og dato for bryllupet, og nå kan vi virkelig begynne å planlegge ordentlig.

Sommerens nedtur:

Jeg skulle ønske at jeg hadde litt mer ferie. Spesielt siden Endre hadde ferie i syv uker i strekk siden han var mellom to jobber. Måtte også ordne en del i leiligheten etter jobb, og det å tilbringe fire-fem timer på Ikea etter en lang arbeidsdag er ikke å anbefale. Tror jeg aldri har vært så sliten før. Samtidig føler jeg at jeg har fått utnyttet de tre ukene jeg hadde bra, så kan vel ikke klage.

Sommerens bok:

Ehm... Jeg startet å lese "Jenta som ble igjen" av Jojo Moyes da Endre var i Ålesund i midten av juli, men jeg kom vel til side 50. Jeg har helt glemt av det, og tiden har virkelig bare forsvunnet. Tror dette er første sommeren at jeg ikke har lest en eneste bok.

Sommerens beste kjøp:

Det har ikke blitt supermye shopping i sommer, men litt har det selvfølgelig blitt. Mye som jeg ikke har bilder av også. En stor favoritt som blant annet ble brukt mye i Italia er stråvesken som jeg fikk av kjæresten før sommeren. I den har jeg plass til alt jeg trenger og den passer til de fleste antrekk på sommeren. Ellers har jeg brukt det rosa skjørtet fra Samsøe Samsøe mye. Dette kjøpte jeg i lyseblått i fjor, og begge er store favoritter. Det ble også en del shopping på Sephora både i Italia og i Gøteborg, og jeg ble veldig fornøyd med alt.

Sommerens favorittdrink:

Uten tvil Aperol Spritz. Det har blitt en del Aperol Spritz i sommer, og jeg synes det er den perfekte drinken på sommeren. Ellers elsker jeg den hvite sangriaen de har på Escalon. Prøvde å lage hjemme, men det ble ikke like godt.

Sommerens favorittmat:

Tapas! Jeg elsker virkelig å spise tapas på sommeren, og vi har vært flere ganger på Escalon på Tjuvholmen. Perfekt å dele masse småretter, spesielt når det er litt varmt og man ikke orker å spise så mye annet.

Hvordan har sommeren deres vært?

Liker

Kommentarer