Summer tag

På den gamle bloggen min publiserte jeg et innlegg for to år siden, som het "Summer tag" hvor jeg svarte på diverse spørsmål om sommeren. I dag fikk jeg lyst til å svare på de samme spørsmålene, og jeg har i tillegg lagt til noen nye.

Hva er mine planer for sommeren?

Vi har jo kommet over halvveis i juli, men det er først nå jeg egentlig skal ha litt ferie. Jeg hadde jo siste eksamen 4.juni, og da hadde jeg to uker ferie før jeg startet i den nye jobben. De to ukene bestod av trekking av visdomstenner og fem dager med jobbing i den forrige jobben. Nå har jeg bare en dag igjen på jobb før jeg skal ha ferie i to uker. På søndag drar jeg og kjæresten til Kreta, hvor vi blir en uke. Like etter vi kommer hjem reiser jeg og mamma til Molde for å besøke onkelen min. Ellers blir det mer jobbing før jeg starter på master i august.

Hva er favorittdrikken på sommeren?

Jeg er glad i det meste, så lenge det er kaldt. Limonade, brus, vann, paraplydrinker, vin osv.

Hva er ditt beste sommerminne?

Jeg har mange koselige sommerminner, men min aller første ferie sammen med Endre i 2014 er et av de beste. Vi hadde nettopp kommet oss gjennom et år med avstandsforhold, og han hadde endelig flyttet til Oslo da vi reiste til Karpathos i Hellas. Der hadde vi en fantastisk ferie, hvor vi blant annet leide en quadbike og kjørte rundt for å finne fine strender.

Hva liker du best å grille?

Jeg liker vel egentlig det meste, alt fra pølser, hamburgere, grillspyd og indrefilet av svin. Med masse godt tilbehør.

Hvilken iskremsmak liker du best?

Jeg er veldig glad i kokos, mint, salt karamell og pistasj.

Basseng eller strand?

Ja takk begge deler!

Favoritt sommersted

Jeg er veldig glad i å være i Kragerø hvor familien til kjæresten har hytte. I år skal vi ikke dit, noe som er litt dumt med tanke på det fine været. Vi var nemlig veldig uheldige i fjor og hadde 8 dager med matforgiftning og regn, så vi orket faktisk ikke tanken på å dra dit i år. Ellers er jeg veldig glad i å reise til Spania, Hellas og Italia.

Det verste med sommeren:

Veps! Jeg er så livredd for veps at det ikke er morsomt en gang. Klarer ikke å holde meg rolig og får helt panikk.

Favoritt sommerduft:

Jeg er veldig glad i Escada sine parfymer på sommeren, men går som regel uten parfyme for å ikke tiltrekke meg insekter..

Tre ting jeg elsker med sommeren:

At det er lysere og varmere ute. At jeg endelig har tid til å tilbringe mer tid med venner, familie og kjæresten. Oppleve nye steder.

Ha en kjempefin torsdag videre!

Liker

Kommentarer