SUP

Forrige uke hadde jeg og Endre endelig en uke ferie sammen før jobb/studier starter igjen. Tenk at Endre starter i sin første jobb etter endt studie i morgen! Ferieuken fikk en litt dårlig start da min kjære ble syk. Heldigvis gikk det fort over, så vi fikk gjort noen av de tingene vi hadde planlagt. En av tingene som sto på listen over ting vi hadde lyst til å gjøre i sommer var å leie SUP, eller stand up paddle. Endelig fikk vi krysset det av, og vi hadde det såå gøy!

Vi var litt uheldige siden det begynte å regne ganske mye da vi først kom oss ned til Aker brygge. Vi spiste først en is på Paradis, men endte fort på Olivia på Tjuvholmen da vi innså at regnværet kom til å vare en stund. Heldigvis var solen tilbake innen vi hadde delt en pizza, så vi bestemte oss for å satse på at finværet var kommet for å bli.

Vi leide brett på Aker brygge marina nedenfor Ling Ling, og vi betalte vel 300 kr for begge brettene for litt over en time. Man kan skifte til badetøy på toalettet bak hvis man ønsker det, og legge fra seg bagen hos dem. Man fikk også en rask opplæring hvis man ønsket det, men det er egentlig ganske lett.

Man kan velge om man vil stå, sitte på rumpa eller sitte på knærne når man padler. Jeg prøvde alle tre, og likte egentlig best å sitte på rumpa. Så behagelig og avslappende i solen. I tillegg kom jeg meg mye raskere fremover siden jeg hadde full kontroll sammenlignet med da jeg sto.

Har dere prøvd SUP før?

Liker

Kommentarer