Svar på spørsmålsrunden

Hei dere

Håper dere har hatt en fin helg. Vi har stort sett slappet av hjemme, noe som har vært veldig deilig. Det har vært veldig varierende vær i Oslo, noe som vi fikk merke da vi gikk en tur tidligere i dag for å få litt frisk luft og ta noen bloggbilder. Det var strålende sol da vi gikk ut døren, men da vi nesten var ferdig med å ta bilder begynte det å regne. Vi ble helt klissvåte begge to, så det var bare å komme seg hjemover. Nå er det straks klart for hjemmelaget pizza. Det er lenge siden! Som lovet har jeg svart på spørsmålene som kom inn på spørsmålsrunden, så svarene finner du under.

Q: Hva er det som motiverer deg til å blogge?

A: Motivasjonen går litt opp og ned, spesielt siden jeg til vanlig har hatt en travel hverdag med både studier og deltidsjobb. Nå som jeg har litt mer tid til overs har jeg følt meg mye mer motivert til å blogge. Ellers blir jeg veldig motivert av å se at flere klikker innom bloggen min og legger igjen kommentarer.

Q: Hvordan kommer du på ting å skrive innlegg om?

A: Godt spørsmål! Slik som spørsmålet over går dette også opp og ned. Noen dager har jeg masse idéer og andre dager står det helt stille. Jeg pleier å skrive ned et notat på mobilen med idéer sånn at jeg har noe på lager til de dagene jeg ikke vet hva jeg skal blogge om. Når det er sagt ønsker jeg å blogge fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg føler at jeg må.

Q: Hvordan går det med bryllupsplanleggingen?

A: Tusen takk som spør. Bryllupsplanleggingen går sakte men sikkert fremover. Foreløpig er det ikke så mye som er i boks, men vi har det viktigste som dato og lokale (og vi har holdt av fotograf, men ikke booket ennå). Vi bestilte faktisk "Save the date"-kort her om dagen, så jeg tenker å vise dere de når vi har fått sendt de ut. Jeg skulle egentlig prøve brudekjoler i mars, men på grunn av coronaviruset ble det ikke noe av. Krysser fingrene for at jeg får prøvd etter sommeren.

Q: Har du noen favoritt interiørbutikker?

A: Jeg synes de har mye fint på H&M Home, Kremmerhuset og Kid. Har også en favorittbutikk på Nordby kjøpesenter, men husker ikke helt hva den heter. De har så mye fint av pyntegjenstander.

Q: Hvordan interiørstil har du?

A: Jeg vet ikke helt om vi har noen spesiell interiørstil. Vi er litt der at vi kjøper de tingene som vi synes er fine. Hjemme går det en del i blå fløyel, marmor og detaljer i gull/messing. Jeg har store planer om å dele flere bilder av leiligheten med dere snart.

Q: Hvor kjøper du klærne dine?

A: Jeg skal ærlig innrømme at jeg bestiller mesteparten av klærne mine på nett. Spesielt nå som jeg holder meg mest mulig hjemme. Av nettbutikker handler jeg mest på Nelly, Na-kd og Bubbleroom. Ellers er jeg veldig glad i H&M, Zara og Vero Moda. Av litt dyrere merker er jeg veldig glad i Samsøe Samsøe og Day.

Q: Hva er planene for sommeren?

A: Foreløpig har vi ikke noen store planer for sommeren. Tipper vi tar en tur til Ålesund og besøker faren til Endre som bor der. Ellers satser jeg på at vi kan finne på noe annet gøy i Norge.

Q: Hvem er din rollemodell?

A: Hmm.. Jeg vet ikke om jeg egentlig har noen rollemodell, men jeg ser veldig opp til foreldrene mine. I tillegg ser jeg veldig opp til storesøsteren min som er et av de snilleste menneskene jeg vet om.

Q: Hva ønsker du å oppnå i løpet av 2020?

A: Jeg har to store og skremmende ting som jeg ønsker å oppnå i 2020, 1) Bli ferdig med masteroppgaven og 2) Få meg fast jobb. Vi har endelig funnet ut hva vi skal gjøre med masteroppgaven, siden den opprinnelige planen ikke lot seg gjøre på grunn av corona. Planen er å starte ordentlig i morgen. Når det kommer til punkt to skal jeg ikke legge skjul på at det er tøft å skulle være nyutdannet i den situasjonen vi er i, men jeg prøver å si til meg selv at alt ordner seg.

Ha en fin søndag videre!

  • Q&A

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så gøy å lese! Gode svar 😊 Utrolig koselig med bryllupsplanlegging <3 Håper du får prøvd brudekjole etter sommeren 😊 Klem <3
nouw.com/dks
Annedahl
Annedahl,
Så hyggelig å høre at du likte innlegget 😊 Ja, krysser fingrene for at jeg får prøvd brudekjoler snart. Vet at de har åpnet igjen, men tror ikke man får lov til å ta med seg mer enn 1 person. Klem ❤️
nouw.com/annedahl
theresebraathen
theresebraathen,
Så moro å lese! 😊 Kjempe fine svar du har gitt! Å elsker forresten stilen på rommet! Det var kjempe fint <3
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk for hyggelig kommentar 😊
nouw.com/annedahl