Tasty tuesday: Quinoasalat

Hei ♥

Det er en liten stund siden sist blogginnlegg. Livet som masterstudent er en god del mer hektisk enn som bachelorstudent. Selv om jeg føler at jeg leser hele tiden, er det alltid mer man må gjøre. Jeg har faktisk ikke trent ordentlig på 3 uker, så denne uken skal jeg prøve å komme meg på trening. 

I dag tenkte jeg å dele en av mine favorittoppskrifter. Denne salaten lager jeg ofte hjemme etter jeg komme hjem fra skolen, og den funker også perfekt til å ha med seg til lunsj på skolen/jobb. Første gangen jeg lagde denne salaten hadde jeg ingen oppskrift å gå etter. Jeg gikk faktisk bare innom butikken på vei hjem og kjøpte alt jeg tenkte ville bli godt i en salat. Siden det har jeg lagt til druer og en enkel, hjemmelaget dressing etter oppskrift fra Funkygine.

Du trenger(1 porsjon):

♥ 1/2 dl quinoa ♥ Baby leaf mix ♥ En neve sukkererter ♥ 4-5 cherrytomater ♥ 1/2 avokado ♥ Fetaost ♥ Noen druer ♥ Kyllingfilet(Jeg bruker stekt & skivet kyllingfilet med soltørket tomat fra Den stolte hane) ♥ 2 ss mager kesam ♥ 1 ss olivenolje ♥1 ts pesto ♥ saften av en halv lime ♥ 1 ts balsamicoeddik

♥ Skjær opp grønnsakene og legg det i en bolle.

♥ Kok quinoa etter anvisning på pakken

♥ Bland sammen mager kesam, pesto, balsamico, limesaft og olivenolje.

♥ Bland alt sammen og nyt!

Håper dere liker oppskriften ♥

Liker

Kommentarer