Tasty tuesday: Søtpotetsuppe

Hei dere ♥

Da var det tid for en ny uke med tasty tuesday, og det ble visst suppe denne gangen også. Selv om det fortsatt er varmt, synes jeg det er utrolig godt å lage suppe til middag på høsten. En av mine favoritter er søtpotetsuppe, og det var nettopp det vi hadde til middag i dag. Denne suppen tar rundt 20 minutter å lage, og er derfor perfekt til en travel hverdag.

♥ 1 sjalottløk ♥ 1 fedd hvitløk ♥ 2 søtpoteter(middels store) ♥ Litt olje til steking ♥ 1 ss karri ♥ 1 chilli ♥ 2 dl vann ♥ 1 terning grønnsaksbuljong ♥ 1 boks kokosmelk

Du trenger:

♥ 1 sjalottløk ♥ 1 fedd hvitløk ♥ 2 søtpoteter(middels store) ♥ Litt olje til steking ♥ 1 ss karri ♥ 1 chilli ♥ 2 dl vann ♥ 1 terning grønnsaksbuljong ♥ 1 boks kokosmelk ♥ 1 ts trøffelolje(kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

♥ Start med å finhakke sjalottløk, chili og hvitløk. Skrell søtpotetene og skjær de i terninger. Tips: Det tar kortere tid å koke dem hvis du kutter de i små terninger.

♥ Surr hvitløk og løk i litt olje på middels varme. Etter et par minutter tilsetter du chili og søtpotetene. Surr i noen minutter til.

♥ Rør inn karripulver og hell over kokosmelk, vann med buljong.

♥ La det koke opp, legg over et lokk og skru ned varmen. Sjekk med en gaffel underveis om potetene er møre.

♥ Kjør alt jevnt med en stavmikser, tilsett trøffelolje og server gjerne med litt chiliflak på toppen.

Neste uke har jeg planer om å dele oppskriften på noe helt annet enn suppe! Gi gjerne en tilbakemelding på hva deres synes om oppskriftsinnleggene.

Liker

Kommentarer

Tinabauge
Tinabauge,
Annedahl
Annedahl,
Perfekt middag nå på høsten 😊
nouw.com/annedahl