Tasty tuesday: Tomatsuppe med bruschetta

I dag har jeg hatt en lang dag med aller første forelesning dette semesteret før jeg tilbrakte noen timer på jobb. Selv om jeg har hektiske dager fremover har jeg lyst til å lage så mye mat fra bunnen av som mulig. I dag ble det hjemmelaget tomatsuppe med bruschetta, som er en stor favoritt her hjemme. Tar ikke så veldig lang tid, og personlig synes jeg denne smaker tusen ganger bedre enn den man kjøper på pose. Jeg er veldig glad i å spise suppe på høsten, så dere skal ikke se bort i fra at jeg publiserer flere oppskrifter på suppe fremover.

Du trenger:

♥ 1/2 rødløk ♥ 2 fedd hvitløk ♥ 2 bokser hermetiske tomater ♥ 2 store tomater ♥ 1/2 chili ♥ 3-4 dl grønnsaksbuljong ♥ fin baguette ♥ mozzarella ♥ cherrytomater ♥ basilikum ♥ salt og pepper ♥ olivenolje ♥ maldonsalt ♥ kremet balsamicoeddik

Slik gjør du:

♥ Start med å kutte opp chili og rødløk(finhakket) og de store tomatene(i terninger).

♥ Fres hvitløk, chili og rødløk i en gryte sammen med litt olivenolje.

♥ Tilsett de hermetiske tomatene og de store tomatene.

♥ Tilsett grønnsaksbuljongen og kok opp. La koke i 15-20 min.

♥ Sett stekeovnen på 250 grader

♥ Skjær opp baguetten i skiver og legg utover et stekebrett med bakepapir. Pensle olivenolje på den ene siden og dryss over maldonsalt.

♥ Kutt opp cherrytomater og mozzarella og legg det på et fat.

♥ Bruk en stavmikser på suppen for å få den jevn. Smak til med salt og pepper.

Jeg pleier både å dyppe brødet i suppen og fordele mozzarella, tomater, basilikum og balsamico oppå.

Liker du tomatsuppe?

Liker

Kommentarer

martheoe
martheoe,
Så deilig! Jeg er veldig glad i tomatsuppe 😊
nouw.com/martheoe
Annedahl
Annedahl,
Tomatsuppe slår aldri feil for min del 😊
nouw.com/annedahl
hanneh
hanneh,
Ser veldig godt ut!
nouw.com/hanneh
Annedahl
Annedahl,
Smaker helt himmelsk 😊
nouw.com/annedahl