Tatakii Asian

I går hadde jeg og kjæresten som sagt 5-årsdag, og dette måtte selvfølgelig feires! Vi hadde bestilt bord på Tatakii som ligger like ved Colosseum kino(Der Nodee lå før). Dette er en av våre favorittrestauranter, og maten er helt nydelig. Jeg tror faktisk aldri at jeg har vært så mett noen gang før noen gang!

Vi startet med to drinker, og jeg valgte ginger mojito. Videre spiste vi edamamebønner og laksesahimi. Etter det spiste vi to ulike makiruller som smakte helt himmelsk! Til hovedrett ble det selvfølgelig Crispy Duck. Vi klarer virkelig aldri å bestille noe annet når vi er der, så det har vel egentlig blitt en tradisjon.

Til slutt bestilte vi hver vår dessert, og jeg gikk for "Mystery garden" som var litt av et mesterverk. Minnet meg litt om Masterchef Australia egentlig. Da vi egentlig var ferdig så jeg at en av servitørene skulle tenne på et lys, og jeg sa til Endre at det var noen som hadde bursdag. Plutselig kommer de gående mot oss med enda en tallerken med en liten sjokoladepudding og frukt.

Alt i alt en kjempekoselig kveld med altfor mye god mat!

Har du vært på Tatakii før?

Liker

Kommentarer