Theatercaféen og nyttårskonsert

Mandag igjen. Denne helgen har gått utrolig fort, men det er kanskje fordi jeg har hatt planer hele tiden. Det er viktig å nyte helgene før det blir altfor travelt med studiene, så denne helgen har jeg faktisk ikke åpnet pensumbøkene i det hele tatt. Får heller jobbe litt ekstra denne uken og lese litt i helgen. På fredag etter jobb møtte jeg to venninner fra videregående, og vi så "Mary Poppins" på kino før vi spiste på Prima Fila. En veldig hyggelig kveld, selv om jeg holdt på å sovne under filmen siden jeg var sliten etter en lang dag på jobb. På lørdag tok jeg og kjæresten en tur til byen for å spise lunsj og shoppe litt, spiste taco hjemme før jeg dro på vors med klassen. Var ganske sliten, så jeg dro faktisk hjem etter vorset.

I går var vi på Theatercaféen sammen med pappa, før vi var på nyttårskonsert på Folketeateret. Det har blitt en tradisjon at vi er med pappa på nyttårskonsert hvert år, og vi pleier som regel å spise på restaurant først. I år ble det Theatercaféen, og det begynner å bli en del år siden sist jeg var der, og Endre hadde faktisk aldri vært der. Jeg spiste indrefilet av okse med trøffelpotetpure og bearnaise til hovedrett, ferskensorbet med hasselnøttkrokan til dessert, og begge rettene smakte helt nydelig!

Drakk også en kjempegod drink før maten, som het "Theatercaféen cocktail".

Siden det er så kaldt valgte jeg et enkelt antrekk med en enkel sort bukse fra Bikbok og en av mine favorittbluser fra Second Female. Vurderer litt om jeg skal skaffe meg den i hvit også, men den kan kun håndvaskes, noe som er ganske kjipt..

Hva har du gjort i helgen?

Liker

Kommentarer