This or that: Christmas edition

For litt siden kom jeg over et innlegg på Stina sin blogg hvor hun svarte på "This or that" med julespørsmål. Jeg fikk lyst til å svare på den samme, så here we go:

Ekte eller fake juletre?

Jeg er egentlig vant til å ha ekte juletre hjemme hos familien, men i fjor kjøpte vi fake juletre her hjemme i leiligheten. Da kan vi pynte det tidligere og det kan brukes år etter år. Hjemme hos pappa er det fortsatt ekte juletre, og jeg skal være med han i desember og kjøpe juletre og hjelpe han med å pynte det. Så ja takk begge deler, selv om jeg tror jeg kanskje foretrekker fake.

Rød eller brun julebrus?

Det er ingen over eller ved siden av den brune julebrusen fra Hamar & Lillehammer. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg smakte en annen julebrus. De som kjenner meg godt vet at julebrus er min store svakhet i jula.

Snø eller ikke snø i julen?

SNØ! Det absolutt koseligste er en hvit jul, og jeg håper virkelig at vi får snø i år.

Gløgg eller kakao?

Jeg er ikke så veldig glad i gløgg, så det må bli kakao. Med masse krem!

Feire jul hjemme eller reise bort?

Hjemme. I år skal vi etter planen feire jul hos søsteren min, og det gleder jeg meg veldig til.

Reisen til julestjernen eller tre nøtter til askepott?

Jeg har faktisk aldri sett reisen til julestjernen, så det må bli tre nøtter til askepott. Har egentlig ikke noen tradisjon om å se den heller, men har sett den noen ganger. Foretrekker egentlig Disney på julaften.

Julefilmer eller julemusikk?

Vanskelig spørsmål siden jeg elsker begge deler, men tror jeg velger julefilmer. Er tross alt mye julemusikk i filmene, så sånn sett får jeg begge deler. Hihi

Ribbe eller pinnekjøtt?

Velger å svare ribbe, selv om jeg egentlig ikke er så veldig glad i det heller. Jeg liker aller best medisterkaker og julepølse, men tar alltid et lite stykke med ribbe for å få sprø svor.

Julegenser eller julepysj?

Ja takk begge deler, men hvis jeg må velge en blir det kanskje julepysj. Elsker å gå i pysj hele dagen i romjulen hvis vi ikke skal noe spesielt.

Engel eller stjerne i toppen av juletreet?

Vi har alltid hatt stjerne.

Pynte tidlig eller lille julaften?

Vi har aldri hatt noen tradisjon om å pynte på lille julaften, så her pyntes det tidlig. Jeg synes det er så koselig å ha julepynten oppe lenge!

Sjokoladekalender eller sminkekalender?

Sjokoladekalender. Synes egentlig at de beste sminkekalenderne er altfor dyre, og da foretrekker jeg heller å kjøpe den sminken jeg vil ha selv.

Fargede eller hvite julelys?

Hvite lys. Jeg synes ofte at fargede lys kan bli litt masete. Samme med de som har blinkende lys på balkongene sine fra november til februar.

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Så morsomt å lese! Vært inne å lest samme innlegg, så har planlagt å ha denne i blogmas selv! 😃 hehe Bare at jeg har laga en litt annen versjon jeg da, å lagd noen egne this or that spørsmål! Koselig å bli bedre kjent med deg 😊

nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Koselig å høre at du likte innlegget ❤️
nouw.com/annedahl