Tips: Hjemmetrening med Pamela Reif

Hei dere

Nå som treningssentrene er stengt må man være kreative hvis man har lyst til å trene. Personlig liker jeg ikke så godt å løpe ute, spesielt ikke nå i pollensesongen. For noen uker siden ble jeg tipset av en venninne om videoene til Pamela Reif på Youtube. Jeg pleier vanligvis ikke å være så stor fan av å trene til slike videoer, men akkurat disse elsker jeg! De aller fleste videoene er uten utstyr (det er noen med minibands og vannflasker), så her kommer man langt med bare en treningsmatte. Det jeg liker aller best er at det så og si alltid er bare musikk og en klokke som teller ned, ikke noe snakking. Burde nevnes at det ikke er så mye pauser, så her får man virkelig kjørt seg!

Man kan enten velge selv hvilke videoer man har lyst til å ta, eller følge et av programmene hun lager. Hver søndag pleier hun å legge ut fire ulike planer på stories på Instagram med oversikt over hvilke videoer man skal følge. Jeg pleier å ta 30 min-planen og er veldig fornøyd med det. Veldig effektivt og som venninnen min sa "Man har alltid tid til å trene i 30 minutter".

God trening! 💪🏼

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så supert tips, tusen takk 😃 Ha en fin kveld ❤️
nouw.com/dks
Annedahl
Annedahl,
Takk 😊 Ha en fin onsdag videre ❤️
nouw.com/annedahl
Malinbaade
Malinbaade,
Tusentakk for tips <3 Jeg er alltid på utkikk etter nye måter å trene på nå som treningssenter er stengt! Jeg skal absolutt sjekke ut denne youtubekanalen 😃
nouw.com/malinbaade
Annedahl
Annedahl,
Så koselig å høre at du likte tipset 😊
nouw.com/annedahl