Tre nye favoritter i sminkepungen

I dag er det ordentlig høstvær ute, og jeg har knapt vært utenfor døren. Derfor tenkte jeg å dele tre nye favoritter i sminkepungen min. Dette er produkter som jeg har hatt lyst til å teste lenge, som jeg kjøpte for noen uker siden. Selv om jeg ikke er noen makeup-artist eller bruker veldig mye sminke til vanlig, synes jeg det er veldig gøy å teste ut noe nytt.

Airbrush flawless finish powder fra Charlotte Tilbury: Dette pudderet hadde jeg så lyst på da jeg var i London i fjor høst, men jeg valgte å prioritere andre ting fra Charlotte Tilbury i stedet. Nå fikk jeg endelig bestilt meg det, og jeg tror at det er det beste pudderet jeg har prøvd. Jeg bestilte forresten på Feelunique og har fargen "Fair".

Touche Éclat All-in-one glow foundation fra YSL: Jeg har hørt mye om denne foundationen, både positivt og negativt. Den har medium dekkevne og gir en frisk glød. Jeg liker den veldig godt så langt. Jeg har fargen "B20 Ivory".

Radiant creamy concealer fra Nars: Denne har jeg hatt lyst til å teste lenge. Jeg liker veldig godt finishen på denne og den er enkel å påføre. Jeg har fargen "Vanilla".

Hva er deres favoritter i sminkepungen?

Liker

Kommentarer

cesiliegm
cesiliegm,

Mascara er et must! Bruker hypnose fra lancome <3

nouw.com/cesiliegm
Annedahl
Annedahl,

Ja, mascara er et must for meg også 😊

nouw.com/annedahl