Update fra den nye leiligheten

Hei dere

Tenkte jeg skulle ta en liten pause fra montering av klesskap for å oppdatere dere. Dagene har virkelig gått i ett siden vi hadde overtakelse på leiligheten på onsdag. Vi jobber begge fulltid før ferie, så alt vi har gjort har vært på kveldstid og i helgen. Ikea rett etter jobb anbefales forresten ikke, noe dere kanskje ser på bildet over. Var så sliten da vi kom tilbake til leiligheten at jeg lett kunne kollapset i sofaen hvis vi hadde hatt en på det tidspunktet. Vi har faktisk fått flyttet alle møblene vi hadde fra før inn i leiligheten, og fått hjemlevering fra både Elkjøp og Ikea. Vi har møtt på noen utfordringer underveis, men det er vel bare normalt. Ser ut som alt ordner seg, så krysser fingrene. Vi er litt usikre på når vi kan sove første natt her, men satser på at det blir før Italia neste tirsdag. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av leiligheten før vi flyttet inn ting.

Til venstre ser dere kjøkkenet vårt. Nå har vi fått inn både kjøleskap og stekeovn. Kjøleskapet ble feilmontert, så det kom masse is bakerst. Venter på at han som monterte det skal komme og fikse det.

Til høyre ser dere bilde av soverommet vårt. Nå har vi fått opp klesskapene, og mangler bare å montere ferdig innmaten før vi kan sette seng og nattbord på plass.

Det å pakke ned er virkelig en liten jobb i seg selv. Om å få plass til mest mulig i en boks. Til høyre ser dere bilde av stuen med dør ut til balkongen. Utemøblene våre kommer på torsdag etter jobb.

Til venstre ser dere den ene siden av badet vårt. Nå har vi fått på plass både vaskemaskin og tørketrommel på hver sin side. Venter bare på å få koblet til vaskemaskinen.

Til høyre ser dere montering av pax-garderobeskap. Dere som har montert slike skap før vet nok hvor mye slit det er. Men det blir heldigvis veldig fint til slutt.

Første kvelden hadde vi bare to spisestuestoler, så vi bestilte sushi og trakk stolene inntil vinduskarmen på soverommet. Helt perfekt og faktisk ganske koselig. Vi har forresten prøvd ut alt som er av take-away i nærheten allerede, og jeg merker jeg gleder meg til å lage mat selv igjen!

Skal selvfølgelig dele masse bilder når vi har kommet mer på plass. Ha en kjempefin mandag videre!

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Det er så spennende med ny leilighet! Gleder meg til å se resten 😃
nouw.com/susannem
Annedahl
Annedahl,
Ja, det er veldig spennende 😊 Flere oppdateringer kommer etterhvert 😊 Må komme litt mer på plass først! 😊
nouw.com/annedahl