Wedding: Color scheme

I dag tenkte jeg å snakke litt mer om bryllupsplanlegging. Nå som vi endelig har bestemt oss for lokale og dato kan vi (les: jeg) endelig begynne å planlegge de tingene som i mine øyne er litt morsommere. Vi har allerede begynt å bestille litt pynt og andre småting fra Ebay og Etsy. Blant annet gjestebok og kaketopp. Tenkte at det var smart å bestille litt sånne ting nå mens man fortsatt slipper å betale toll på det som koster under 350 kr. Deilig at det endelig går litt fremover med planleggingen!

Det jeg tenkte å vise dere i dag er fargetemaet vi kommer til å ha i bryllupet. En av tingene jeg visste tidlig, var hvilke farger jeg ønsket å ha som tema. Heldigvis hadde ikke kjæresten min noen sterke meninger om hvilke farger vi skulle ha, så nå har vi bestemt oss for disse fargene:

Blush | Gold | White | Green

Tanken er at hovedfargene blir blush, hvitt og gull, men med noen innslag av grønn, f.eks. i brudebuketten. Det kommer nok ikke som et sjokk for de som kjenner meg at det blir rosa i bryllupet. Når jeg har scrollet nedover pinterest har jeg alltid likt denne fargekombinasjonen godt, og jeg synes også det passer perfekt for sommerbryllup.

Legg gjerne igjen en kommentar om hva slags innlegg dere ønsker at jeg skal dele om bryllupsplanleggingen.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Ååå, det kommer til å bli et fiiiint bryllup❤️
nouw.com/frulea
Annedahl
Annedahl,
Ååå så koselig at du sier det 😊 Gleder meg veldig ❤️
nouw.com/annedahl
AmandaStraand
AmandaStraand,
Fin färgpalett! Lycka till med planläggningen av ert bröllop. Stort grattis 😊
nouw.com/amandastraand
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 ❤️
nouw.com/annedahl