Wedding: Fra Italia til Lørenskog

For et par uker siden lovet jeg dere at jeg skulle skrive litt mer om bryllupsplanene våre. Det har nemlig skjedd noen store endringer siden sist jeg skrev om bryllupet. Vi har nemlig byttet både land og lokale, så jeg har lyst til å dele litt om hvorfor og hvor vi nå skal feire. Da vi ble forlovet for litt over to år siden hadde jeg aldri sett for meg at det skulle være så krevende å planlegge et bryllup. Hvor mange avgjørelser som skal tas og hvor vanskelig det kan være å lande på en beslutning.

Til og med før Endre fridde til meg hadde vi snakket om å gifte oss i Italia. Vi drømte om utevielse, fint vær, god mat og drikke og en feiring sammen med de vi er glade i. Etter å ha kontaktet x antall bryllupsplanleggere innså vi fort at det ble litt for dyrt. I tillegg var vi redde for at noen av gjestene ikke hadde kommet siden det var i utlandet. Vi la derfor drømmen om Italia vekk, og begynte å diskutere andre alternativer. Vi kom fort inn på Sverige og begynte å undersøke og kontakte ulike lokaler.


I fjor sommer reiste vi sammen med mamma og pappa til Sverige for å se på to lokaler. Vi forelsket oss i det første lokalet, og bestemte oss for dato før vi la inn en booking. Hun som hadde ansvar for bryllup der var veldig dyktig og utrolig hyggelig, og vi hadde god kommunikasjon med henne frem til jul. Etter å ha sendt en mail uten å få noe svar, sendte vi en ny mail etter et par uker og lurte på om de hadde mottatt den forrige mailen vår. Da fikk vi plutselig svar fra en helt annen person, som visstnok var den nye som hadde ansvar for bryllup der. Vi hadde ikke fått noe informasjon om at hun andre var borte, og syntes det var litt rart. Like etter nyttår fikk vi begge en dårlig magefølelse og bestemte oss for å pushe litt mer for å få svar på de tingene vi lurte på. Vi spurte flere ganger om å få tilsendt kontrakten for arrangementet, uten at vi mottok den eller fikk noe svar på når vi skulle få den. Den nye kontaktpersonen kunne heller ikke svare på noen av spørsmålene vi hadde. I tillegg skapte hun kaos da hun ikke forsto at vi faktisk hadde booket lokalet den helgen vi ønsket, og begynte å spørre om vi ville legge inn en booking. Siden bookingssystemet deres var nede, gikk vi en hel helg og var redde for at vi plutselig ikke hadde noen booking. Etter dette var oppklart sendte vi også en mail om at vi følte oss veldig usikre etter alt dette, og fikk en mail tilbake om at vi kunne avtale et tidspunkt vi kunne ringe henne så hun kunne berolige oss litt. Vi fikk aldri noe svar da vi foreslo et tidspunkt og spurte om det passet for henne. Det som til slutt fikk begeret til å renne over var at vi fikk vite at bryllupspakkene med priser som vi hadde mottatt fra hun første ikke gjaldt lenger siden hun nye hadde egne pakker. Vi fikk aldri vite hva disse endringene innebar da vi aldri mottok de nye bryllupspakkene selv om vi etterspurte dem.

På dette tidspunktet var vi ganske frustrerte, og begynte derfor å se etter lokaler nærmere Oslo i stedet. Selv om det fortsatt er 1,5 år til bryllupet, fant vi fort ut at mange av lokalene vi syntes var fine allerede var fullbooket hele sommeren. Vi hadde veldig lyst til å beholde den opprinnelige bryllupsdatoen vi valgte siden vi allerede hadde bestilt noen ting med datoen på.Vi ønsket heller ikke å vente et år til siden vi allerede har vært forlovet en god stund. Heldigvis var et av de lokalene som vi likte aller best ledig på vår dato, og vi reiste opp dit for å se. Der fikk vi omvisning av de ulike festsalene, suitene og uteområdene, og vi følte at det var perfekt! Etter å ha tenkt litt og regnet på kostnadene, bestemte vi oss for å booke Losby Gods! Det gikk forresten veldig greit å avbooke lokalet i Sverige siden vi ikke hadde betalt inn noe ennå eller skrevet kontrakt. Prisnivået i Norge er en god del høyere enn i Sverige, så det blir kun selve bryllupsdagen og ikke hele helgen, men det er helt greit. Vi føler oss mye tryggere nå og vi føler at vi tok et riktig valg til slutt. Føler også at det blir mye enklere å planlegge bryllupet når vi har det så nærme Oslo, og det er enklere for gjestene våre å komme.


Håper dere synes det er interessant å lese om bryllupsplanene våre. Si

Liker

Kommentarer