Wedding: Maid of honor proposal

Hei dere!

I dag er jeg på jobb, så da tenkte jeg å vise dere dette søte kortet som jeg ga til en venninne da jeg spurte om hun ville være forloveren min. Selv om vi ikke har tenkt til å gifte oss før i 2021, og har god tid til å planlegge, ønsket jeg å være tidlig ute med å velge forlover. Det er jo greit å ha en som man fra starten kan spamme med bilder og spørsmål.

Jeg ønsket å gjøre noe koselig ut av det, så jeg søkte etter litt inspirasjon på Pinterest. Der fant jeg mange kule idéer, og fant flere alternativer på både Ebay og Etsy. Problemet med det meste jeg fant, var at frakten var 3-4 ganger så dyr som selve tingen, og jeg ville kun ha en liten, enkel ting. Til slutt fant jeg AllisonBillustrations som selger disse søte kortene.

Kortet er et skrapelodd hvor man skrapte frem "Will you be my maid of honor?" under et gullhjerte. I tillegg kunne man få navn skrevet med gullskrift på toppen av kortet. Allison var veldig hyggelig og serviceinnstilt da jeg hadde et spørsmål. Pakken ble vel levert i løpet av en uke, og jeg tror jeg betalte 20 kroner i frakt, så absolutt innafor. Jeg skrev i tillegg et lite brev, og endte med å klippe kortet i to og kun beholde delen med skrapeloddet(resten var blankt). Jeg var superspent da jeg var på middag og skulle overrekke brevet. Heldigvis fikk jeg "JA!". Gleder meg masse til å planlegge fremover.

Ha en fin lørdag videre!

Liker

Kommentarer