What's in my beach bag

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg hadde med meg i strandbagen hver dag da vi var på Kreta. Eller rettere sagt, strandnettet. Jeg var egentlig veldig skeptisk da jeg så disse nettene overalt, og var 100% sikker på at et sånt skulle jeg ikke ha! Noen uker før avreise vokste det på meg, og jeg lette gjennom uendelig mange nettbutikker før jeg til slutt fant dette på Granit til 79 kr. Jeg hadde også med en vanlig strandbag, men den brukte jeg kun da vi var på stranden så ikke alt oppi skulle få sand på seg.

Solkrem er et must, og man kan virkelig ikke smøre seg godt nok! Jeg ble solbrent flere ganger, da jeg hadde glemt noen flekker. Et tips er å smøre seg på hotellrommet uten bikini på, i stedet for ved bassenget/på stranda. Jeg hadde kjøpt med en del solkrem fra Cliniderm som er en stor favoritt. SPF 30 ble tom ganske fort, så da prøvde jeg ut denne fra Hawaiian Tropic.

Litt underholdning er også viktig når man ligger på solsengen. Jeg elsker å lese bøker på sommeren, og jeg hadde med meg to stykker. Rakk å lese ut den ene, og har kommet godt i gang med "Bli hvis du kan" av Helga Flatland. I tillegg måtte vi kjøpe oss UNO da vi fant ut at vi ikke var enige om en eneste regel i "Idiot"(Er det mulig?!) og ingen av oss orket å spille "Vri åtter" eller "krig" mer enn én gang. Pleier også å ha med hørepropper, selv om de ble lite brukt denne turen.

I den lille blå mappen hadde jeg mobil, en liten lommebok med penger og romnøkkel og tyggis eller pastiller.

Til slutt hadde jeg selvfølgelig med meg solbriller, og disse rosa fra Ray-ban har virkelig blitt sommerens store favoritt etter at jeg kjøpte de tidligere i sommer. Hårstrikker må alltid med, da jeg ikke liker å få vann i håret når jeg bader. Disse er fra Invisibobble. Antibac er alltid greit å ha med seg. Holderen er fra Bath and body works(kjøpt i 2014) og antibacen kjøpte jeg på Sephora(De har de samme på flyplassen). Det siste som var med meg i strandnettet var face mist fra The body shop som lukter kokos. Veldig deilig å spraye seg i ansiktet med!

Hva er dine must haves i strandvesken?

  • Travel

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
liker slike innlegge og skal selv ha et slik innlegg når jeg er på Kreta😉
nouw.com/frulea
Annedahl
Annedahl,
Hyggelig at du likte innlegget 😊
nouw.com/annedahl