What's in my school bag

I dag skulle jeg egentlig på jobb, men jeg måtte bli hjemme og ta det rolig.  I går måtte jeg dra hjem fra forelesningen fordi jeg følte meg dårlig. Jeg hadde faktisk 39,5 i feber da jeg målte, og frøs veldig, hadde litt vondt i hodet, muskelsmerter(pga. feberen) og tett i nesen. Best å holde seg hjemme og bli fort frisk! Ser heldigvis ut til at jeg blir frisk like fort som jeg ble syk, for jeg føler meg allerede bedre. Satser på at jeg kan dra på skolen igjen i morgen. Har virkelig ikke tid til å være syk nå, men det passer vel egentlig aldri å være syk.

Siden jeg ikke akkurat er veldig bildevennlig i dag, er jeg glad for at jeg hadde tok noen bilder forrige uke som jeg ikke har delt med dere ennå. Jeg vet ikke med dere, men jeg liker veldig godt å lese innlegg om hva folk har i veska. Denne gangen tenkte jeg å vise dere hva jeg har i skolevesken min.

Jeg bytter litt på hvilken veske/bag/sekk jeg bruker, avhengig av hva jeg skal ha med meg, men som oftest bruker jeg denne vesken fra Guess. Den har god plass og flere smarte rom slik at jeg enklere finner det jeg leter etter.

Av skolesaker har jeg alltid med meg macen min, en kladdebok, pennal, kalkulator hvis jeg trenger det og almanakken min. Jeg må skrive ned ting for å huske avtaler, og jeg liker helst å ha det skrevet ned i en bok.

Uten mat og drikke, duger helten ikke er det vel noe som heter. Jeg pleier å ha med mer mat enn dette, men jeg pleier alltid å ha en yoghurt som jeg spiser til frokost og en mellombar. Ellers har jeg alltid med en vannflaske, og denne fra S'well er favoritten. Den holder vannet kaldt lenge, noe som er et must for meg. Pleier også å ha med meg tyggis og/eller pastiller så jeg kan få god ånde igjen etter å ha spist lunsj.

Over ser du ting som jeg alltid har med meg uansett hvor jeg er. Powerbank med speil, nøkler, lommebok, mobil og hørepropper, håndkrem og lip gloss. I den lille pungen fra Victoria's secret har jeg tamponger, paracet, bind, leppepomade, hårstrikker osv. Veldig greit å ha slike ting samlet på et sted.

​Hva har du alltid med deg i skolevesken? 

Liker

Kommentarer