White lace up dress

En ting jeg virkelig elsker når jeg er i utlandet er å finne fine steder å ta antrekksbilder. Jeg synes det gjør seg med nye bakgrunner og ikke minst det fine lyset. Denne kjolen har hengt en god stund i skapet siden jeg bestilte den, og endelig var det tid for å bruke den. Jeg synes den er kjempesøt med fine detaljer. Detaljer om antrekket finner du lenger ned.

Disse bildene ble tatt den kvelden vi dro til Heraklion for å spise middag. Vi tok buss frem til Heraklion, siden vi fant ut at det kostet 25€ mer for taxi. Middagen spiste vi på en kjempekoselig biffrestaurant, og jeg tror at kjæresten spiste den beste biffen noen sinne, som var marinert med espresso. Da vi satt og spiste fant vi ut at vi kanskje burde ta taxi tilbake, siden bussen ikke annonserte de ulike stoppene, og vi ikke var sikre på om vi kom til å kjenne oss igjen i mørket. Denne avgjørelsen angret vi på! Jeg tror jeg aldri har vært så redd i en taxi noen gang, og taxisjåføren må virkelig ha fått lappen i postkassen. Han fulgte knapt med på veien, byttet filer på motorveien uten å bruke blinklys, kjørte altfor fort, snakket i telefonen flere ganger osv. Halve turen tilbake satt jeg og tenkte på at jeg ikke hadde med bankkortet og dermed ingen ting til å identifisere seg med hvis vi skulle komme ut for en ulykke.

Kjole: Na-kd / Sko og øredobber: H&M / Clutch: Marc by Marc Jacobs / Solbriller: Ray-ban / Hjertesmykke og flettering: Jane Kønig / A-smykke: En gullsmed på Lillehammer

Hva synes dere om antrekket?

Liker

Kommentarer